πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

"Man at sea" του Κ. Γιάνναρη στο Cine Camp..ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (με ελεύθερη συνεισφορά)
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ....!!!!!

Η ταινία που δίχασε κοινό και κριτικούς και προκάλεσε αμφιλεγόμενες αντιδράσεις, το"Man at Sea" του Κωνσταντίνου Γιάνναρη, παρουσιάζεται με νέο μοντάζ στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 28 Φεβρουαρίου 2013 και σε μια ειδική προβολή στο πλαίσιο του CINE CAMP στις 19 Φεβρουαρίου στο ισόγειο του CAMP με ελεύθερη είσοδο. 

Στην προβολή θα παρευρίσκεται και ο σκηνοθέτης. 

Το "Man at Sea" έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2011 στο Φεστιβάλ του Βερολίνου ως επίσημη συμμετοχή στο Panorama Special. 

Η ανταπόκριση που είχε η ταινία στην πρώτη της προβολή από τον ελληνικό και διεθνή Τύπο, αλλά και από το κοινό του Φεστιβάλ, οδήγησαν τον σκηνοθέτη να ξαναμοντάρει την ταινία και να παρουσιάσει την τελική της μορφή σε director’s cut τον Νοέμβριο του 2011 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. 

"Ο Κωνσταντίνος Γιάνναρης, πριν προκαλέσει τον θεατή προκαλεί πρώτα τον ίδιο του τον εαυτό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Εϊπίδης προλογίζοντας την έκδοση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για τον Κωνσταντίνο Γιάνναρη, με αφορμή το αφιέρωμα στο έργο του σκηνοθέτη. 

"Το σινεμά του Κωνσταντίνου Γιάνναρη, ακραίορεαλιστικόισορροπεί ..


http://www.nooz.gr/entertainment/man-at-sea-tou-k-giannari-sto-cine-camppsxv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου