πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Atenistas:Συγκεντρώνουμε τρόφιμα σε άμεση επαφή με τους συνανθρώπους που χρειάζονται!Το Σάββατο 23/02 οι Atenistas σας περιμένουν να συγκεντρώσετε για άλλη μια φορά τρόφιμα για συνανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Σε αυτή τη δράση όμως θα χρησιμοποιήσουν ένα διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και δράσης!

Ακόμα πιο άμεσα αποτελέσματα και άμεση επαφή με τους συνανθρώπους που χρειάζονται βασικά είδη διατροφής. Ήδη έχουνε δημιουργήσει ενα δίκτυο με συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από τρόφιμα και θα τους εφοδιάζουνε με βασικά είδη διατροφής.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 23/02 11.00-14.00 όπου 4 ομάδες των atenistas συνεργάζονται και σας περιμένουν σε δύο σημεία ταυτόχρονα:
• Πανόρμου, Πλατεία Μετρό
• Δάφνη, Πλατεία Μετρό, έξοδος προς οδό Στριγγάρη

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας: ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα σε κουτιά, αλεύρι, ζάχαρη.

Οι ανάγκες είναι μεγάλες, κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική!
Σας περιμένουνε από κοντά!
Αναδημοσίευση από δελτίο τύπου.

πηγη:artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου