πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Free Open eClass - Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης!!


Free Open eClass - Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης
Καλώς ήλθατε στην Free Open eClass, την ελεύθερα διαθέσιμη προς όλους εγκατάσταση της ελληνικής ανοικτής πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης Open eClass.
Η πλατφόρμα Open eClass είναι ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων μέσω του Διαδικτύου. Αναπτύσσεται από το Ελληνικό Ακαδημαϊκό Διαδίκτυο (GUnet) και αποτελεί ελεύθερο λογισμικό ανοικτού κώδικα. Με αφετηρία το 2003, χρησιμοποιείται από το σύνολο σχεδόν των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων της χώρας με χιλιάδες χρήστες. Παράλληλα, χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, υποστηρίζοντας την υπηρεσία της ηλεκτρονικής τάξης (η-Τάξη) σε όλα τα σχολεία της χώρας καθώς επίσης και το Ψηφιακό Σχολείο.
Σας αρέσει να μαθαίνετε χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο;
Δημιουργείστε ελεύθερα Λογαριασμό Εκπαιδευόμενου, περιηγηθείτε στον Κατάλογο Μαθημάτων και ανακαλύψτε έναν ανοικτό ψηφιακό κόσμο γνώσης.
Σας αρέσει να διδάσκετε χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο;
Αιτηθείτε Λογαριασμό Εκπαιδευτή και δημιουργήστε τα δικά σας ηλεκτρονικά μαθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου