πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Κρούγκμαν: Ανήθικο πείραμα η λιτότητα..
«Ανήθικο πείραμα» πάνω σε ανθρώπινα όντα χαρακτήρισε την πολιτική λιτότητας ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, σε συνέντευξή του στην «Huffington Post».
Ο Αμερικανός οικονομολόγος, αναφερόμενος στις χώρες που ακολουθούν τέτοιες πολιτικές, είπε ότι «μας προσφέρουν στοιχεία για το τι πραγματικά συμβαίνει όταν ακολουθείς αυτές τις πολιτικές».
Ερωτηθείς να σχολιάσει τα μέτρα που εφαρμόζει η Ελλάδα, ο Κρούγκμαν είπε ότι η «Ελλάδα είναι εξαιρετικά περιορισμένη, γιατί η χώρα βασικά πρέπει να κάνει ότι ικανοποιεί τους Γερμανούς, οι οποίοι διαθέτουν τα χρήματα αυτή τη στιγμή». Εν συνεχεία ξιφούλκησε εναντίον της κυβέρνησης Μέρκελ.
«Οι Γερμανοί είναι στην πραγματικότητα τρελοί, γιατί επιβάλλουν υπερβολική λιτότητα, η οποία δεν βοηθάει καν στη βελτίωση της θέσης της Ελλάδας όσον αφορά το χρέος». Για τον διάσημο οικονομολόγο «η Ελλάδα δεν έχει ουσιαστικά επιλογή, εκτός από το να χρεοκοπήσει και να φύγει από το ευρώ, κάτι που δεν είναι έτοιμη να το κάνει, αλλά θα ήταν ούτως ή άλλως μια πολύ επικίνδυνη επιλογή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου