πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Γίνε άσος στο σημάδι....!!!

Μπες στο πετσί του Django και γίνε άσος στο σημάδι στο παιχνίδι που θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του!


Το πεπρωμένο είναι για μένα μια έννοια επικίνδυνη. Σε παγιδεύει σε μονοπάτια από τα οποία δύσκολα πιστεύεις ότι μπορείς να ξεφύγεις. Όμως, υπάρχουν και εκείνα τα παραδείγματα που αποτελούν, όπως σε κάθε κανόνα, την εξαίρεση. Ο Ταραντίνο πιστεύω ότι είναι ένα από αυτά. Ο άνθρωπος που γεννήθηκε για να κάνει σινεμά, επιβεβαιώνει την μοίρα με την τελευταία του ταινία Django Unchained.
Μεταφερόμαστε στον αμερικανικό νότο πίσω στο 1885. Τέξας, Μισσισίπι, Λουιζιάνα και δεν συμμαζεύεται. Βρισκόμαστε δύο χρόνια πριν από τον εμφύλιο πόλεμο. Την εποχή που το δουλεμπόριο ανήκει στην φυσική τάξη των πραγμάτων και ένας «νέγρος» πάνω σε ένα άλογο προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση από το εάν οι δυο τους άλλαζαν θέση.
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/BLOG_/texnes-politismos/839/palia_sto_teksas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου