πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

ΟΠΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ "ΜΠΟΕΜ" ΤΟΥ ΤΖΑΚΟΜΟ ΠΟΥΤΣΙΝΙ..!!Η διάσημη όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι «La Bohème» («Μποέμικη Ζωή», πρώτη παράσταση, Θέατρο Regio του Τουρίνου, 1 Φεβρουαρίου 1896) παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου) την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 20:00 στο πλαίσιο του προγράμματος «Όπερα της Βαλίτσας» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Ισίδωρος Σιδέρης, τα σκηνικά και κοστούμια σχεδίασε ο Γιάννης Κατρανίτσας, η μουσική διδασκαλία ανήκει στον Φρίξο Μόρτζο και η χορογραφία στον Διονύση Τσαφταρίδη, ενώ τους φωτισμούς επιμελείται ο Νίκος Εργαζάκης.

Στο ρόλο του Ροντόλφο εμφανίζεται ο Γιάννης Χριστόπουλος, της Μιμής η Βούλα Αμιδαράκη, του Μαρτσέλλο ο Χάρης Ανδριανός, της Μουζέττα η Μαρία Μαυρομμάτη, του Σωνάρ ο Χρήστος Λάζος, του Κολλίνε ο Θεόδωρος Μωραΐτης, του Αλτσιντόρο ο Παύλος Μαρόπουλος και ως Έρωτας – Θάνατος, ο Διονύσης Τσαφταρίδη


Είσοδος ελεύθερη.
Κρατήσεις θέσεων – τηλ. 210 95 70 001 και 210 95 84 832

πηγη ¨¨artandlife.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου