πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Σειρά Συναυλιών Οι Νέοι για τους Νέους | Ρεσιτάλ κόρνου ..


Ρεσιτάλ κόρνου Άγγελος Σιωράς

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Συντροφιά με τους κορυφαίους μουσικούς της νέας γενιάς στον 25ο κύκλο της σειράς 'Οι Νέοι για τους Νέους'.
Σήμερα ο Άγγελος Σιωράς ερμηνεύει έργα για άλτο και φυσικό κόρνο των Gottfried Finger, L.v. Beethoven, J. Koetsier, P. M. Davies. Στο πιάνο συνοδεύει ο Σπύρος Σουλαδάκης.
Ο Άγγελος Σιωράς, διπλωματούχος φλάουτου με ράμφος και πτυχιούχος βιολιού, πήρε το Δίπλωμά του στο κόρνο με καθηγητή τον Κωνσταντίνο Σίσκο (2012). Συνεχίζει της σπουδές του στο κόρνο στην Hochschule für Musik Karlsruhe με καθηγητή τον Will Sanders και έχει λάβει ενεργά μέρος σε masterclasses με καθηγητές όπως Hector McDonald, Hermann Baumann, Radovan Vlatkovic, Will Sanders. Διακρίθηκε σε διαγωνισμούς (Υπουργείου Παιδείας, Φίλωνα, 24ος διαγωνισμός πνευστών Θεσσαλονίκης). Είναι τακτικό μέλος στην Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής 'Μ. Λοΐζος', τη Συμφωνική Μαθητική Ορχήστρα 'Ν. Μάντζαρος', τη New Age Youth Symphonic Orchestra, τη World Orchestra και την Ελληνοτουρκική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων και έκτακτο μέλος στην Gustav Mahler Jugendorchestar.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 3634000

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 19:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣhttp://www.nakas.gr/ecomnakas/nakasconservatory/default.asp?static=33&id=2088

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου