πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ:"ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ" ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ..


Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, ξανανοίγει τις πόρτες της στα παιδιά συνεχίζοντας τη διάνοιξη διαύλων επικοινωνίας με τους νέους, τα παιδιά και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά για άλλη μια φορά την Μαρίζα Κωχ στις 22 Φεβρουαρίου 2013, μήνα που η Εθνική Βιβλιοθήκη γιορτάζει τα 110 χρόνια στο Βαλλιάνειο Μέγαρο.

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου η Μαρίζα Κωχ, το Κέντρο Βιωματικής Μουσικής, Κίνησης και Λόγου - Μαρίζα Κωχ μαζί με την την Παιδική Χορωδία του Κέντρου Βιωματικής Μουσικής – Μαρίζα Κωχ, θα προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους την μουσικοθεατρική παράσταση "Το πάπλωμα με τα χρυσά κουδούνια" για να γνωρίσουν τα παιδιά την ελληνική μουσική παράδοση, μέσω της βιωματικήςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου