πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Οι «ΦΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΙΚΩΝΑ»ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ!!

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ                


Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα προσέλευσης 19:30 μ.μ.

Οι «ΦΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΙΚΩΝΑ», ένα πρωτότυπο βιβλίο που παντρεύει τις τέχνες,
ταξιδεύει σε όλη την Αθήνα!


Σας καλούμε στην πρώτη παρουσίαση στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Το βιβλίο

Μια νέα πρόταση φέρνουν οι Eκδόσεις Cambia, παντρεύοντας τις εικαστικές τέχνες, με την ποίηση, τη μουσική και την ερμηνεία.

Το βιβλίο περιέχει 44 έργα 23 γνωστών εικαστικών, όπου κάθε έργο συνδιάζεται με ένα ποίημα και ένα μουσικό κομμάτι εμπνευσμένο από αυτά. 
Το αποτέλεσμα είναι η ολοκληρωμένη απόλαυση του θεατή-ακροατή-αναγνώστη.

(Στο βιβλίο ενσωματώνεται Cd όπου περιέχονται 44 μουσικά κομμάτια με τις αντίστοιχες αποδόσεις των ποιημάτων από τον ίδιο τον δημιουργό).


Η παρουσίαση

Μια παρουσίαση που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της τέχνης, με βιντεοπροβολές των 44 εικαστικών έργων, μουσική στο πιάνο από τους συνθέτες και σολίστ Χρυσάνθη Οικονομάκη και Στάθη Χωματσά, και ερμηνεία των ποιημάτων από τον ίδιο τον ποιητή, Θανάση Σάλτα.


Τα έργα των εικαστικών που θα προβληθούν ανήκουν στους 23 εικαστικούς:
Κύρα Αλιγιζάκη, Λέανδρος Αρβανιτάκης, Εύα Γεράκη, Πέτρος Γεωργαρίου, Νέλλη Γιαχανατζη, Τατιάνα Γκριμπάνοβα, Χρήστος Γκριτζάπης, Νίκος Δεσεκόπουλος, Ευάγγελος Διονάς, Ειρήνη Δούναβη, Βούλη Δριτσάκου, Γιώργος Καραμαλέγκος, Κατερίνα Κασσαβέτη, Σεβαστή Μαργαρίτη, Ντίνα Μπαλονά, Γιώργος Μπουζούνης, Ντιάνα Νασιοπούλου, Κάλλια Παπαθεοδώρου, Λούση Παπαϊωάννου, Χρήστος Ρηγανάς, Ηλίας Σάλαρης, Νίκος Σβολόπουλος, Ιωάννα Φραγκούλη.


Διεύθυνση: Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
Φίλωνος 29 -  Κτίριο Παλαιού Ταχυδρομείου


Είσοδος ελεύθερη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου