πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΠΟ 51981 Τραγούδια, 157970 Ποιήματα..ΔΩΡΕΑΝ..!!!

Το stixoi.info δημιουργήθηκε, εξελίχθηκε και συντηρείται από μια οργάνωση αλλοδαπής προέλευσης, με την επωνυμία Paradosi, αγνώστων λοιπών στοιχείων, πέρα από το ότι τα μέλη της ανήκουν στην πρωτόγονη φυλή "Μεχινάκου". Όλη η σχεδίαση της σελίδας, το σχήμα της βάσης δεδομένων, ο κώδικας, η ιδέα του "στιχάκια" καθώς και τα γραφικά αποτελούν προϊόν εθελοντικής και αυθεντικής εργασίας της Paradosi, με αφετηρία εκκίνησης το απόλυτο μηδέν, χωρίς να χρησιμοποιηθεί ούτε κατά το ελάχιστο έτοιμος κώδικας ή οτιδήποτε άλλο που προϋπήρχε, γνωστό ή άγνωστο. Όλες οι καταχωρίσεις είναι πνευματική ιδιοκτησία των ανθρώπων στους οποίους αποδίδονται με σαφή τρόπο ή αυτών που τις δημοσιεύουν, μόνο όταν πρόκειται για δικές τους δημιουργίες. Εξαίρεση στα της μητρότητας στοιχείων της σελίδας αποτελεί η απεικόνιση οποιασδήποτε φιγούρας του "στιχάκια", του οποίου ο σχεδιασμός σε κάθε του μορφή είναι αποτέλεσμα εθελοντικής εργασίας της Κάτιας Ρίσκα, η οποία ευχαριστείται θερμώς, καθώς και τα εικονίδια συναισθημάτων (emoticons), τα οποία έχουν συλλεχθεί από το web, από πηγές που δεν απαιτούσαν την αναφορά τους σε οποιαδήποτε χρήση.......
http://www.stixoi.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου