πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Καρναβάλι Μοσχάτου-Ταύρου 2013 - Έναρξη 23 Φεβρουαρίου ..!

Για 27η συνεχή χρονιά ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στολίζεται και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις απόκριες στηρίζοντας ένα θεσμό που προσφέρει ψυχαγωγία και ευκαιρίες διασκέδασης στους πολίτες, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή.

Οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού ξεκινούν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 11.30 από τον Ηλεκτρικό Σταθμό του Ταύρου με κατάληξη την πλατεία Μακεδονίας και στις 13.00 από τον ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου με κατάληξη την πλατεία Μεταμορφώσεως, με τον προπομπό του καρναβαλιού σε λάτιν ρυθμούς.

Χορεύτριες, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ και ταχυδακτυλουργοί θα παρελάσουν δίνοντας το έναυσμα του καρναβαλιού, ενώ οι μαζορέτες του Δήμου υπό τις οδηγίες της Ξένιας Παπανικολάου και τα πληρώματα του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού θα ξεσηκώσουν τον κόσμο με το μπρίο και το κέφι τους! 

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου 2013 Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια
Ταύρο 18.30 πλατεία Ατταλειας 
Μοσχάτο 18.30 πλατεία Μεταμορφώσεως.

Read more: http://my-mosxato.blogspot.com/2013/02/2013_22.html#ixzz2M8H39Uvk


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου