πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

11ο Φεστιβάλ Κάλτ Ελληνικού Κινηματογράφου με 5 €..!!!


Το φεστιβάλ – ράπισμα επιστρέφει / στο GAGARIN 205!

Τα 11 του χρόνια κλείνει φέτος το Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου και θα τα γιορτάσει όπως κάθε χρόνο στο GAGARIN 205 σε μια σύναξη παράδοξων σινεφίλ  από την 1η ως τις 3 Φεβρουαρίου που, ως είθισται,  θα βγουν από τα λαγούμια τους για άγριο σινεφιλ σεξ.
Ταινίες για όλα τα μεγέθη που διατηρούν το μύθο τους θα προβληθούν στο 3ήμερο φεστιβάλ – θεσμό σε μια συνάντηση απενοχοποιημένη. Η αντι-πρόταση που ήρθε πριν από 11 χρόνια να ταράξει τα νερά με μια ντανταϊστική, πανκ προσέγγιση του σύγχρονου κινηματογραφικού τοπίου θα είναι και φέτος παρούσα, με νέο πλούσιο υλικό.
Αυτή τη φορά, μαζί με τον πορνόγερο Νίκο Τριανταφυλλίδη – εμπνευστή και καλλιτεχνικό διευθυντή – στις καρέκλες των συνδιοργανωτών και υπεύθυνων του προγράμματος έκατσαν ο μουσικός και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Βούλγαρης (The Boy)  και ο σκηνοθέτης Φωκίων Μπόγρης. Φρέσκο αίμα πιτσιλάει την οθόνη!
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει «κλασσικές» αγαπημένες ταινίες, ξεχασμένα διαμάντια της λάσπης αλλά και νέες πολλά υποσχόμενες παραγωγές με προδιαγραφέςoverdose. Τιμώμενο πρόσωπο φέτος θα είναι ο ηθοποιός Διονύσης Ξανθός-ένας μοναχικός καβαλάρης της εικόνας- ο οποίος και θα βραβευθεί ενώ παράλληλα θα προβληθεί ένα φετίχ αφιέρωμα με τα best of the best της προσεγμένης και ολιγαρκούς φιλμογραφίας του.
Εξυπακούεται ότι το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο  party – όργιο υπό την αιγίδα των ακατανόμαστων Trashformers - όνομα και πράγμα -  ενώ την Κυριακή, «Κυριακή Κοντή Γιορτή»,  ένα “κολασμένο” – πάνελ με θέμα....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου