πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

the.flat Athens:draft.made...

draft.made

The.flat welcomes draft.made. Ένα ενδυματολογικό installation που για τρεις εβδομάδες θα μετατρέψει το χώρο του vintage διαμερίσματος σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία για το κοινό, που θα ακροβατεί μεταξύ μόδας και σκηνογραφίας.
Η fashion designer Ιωάννα-Πέτρα Τσαντάκη σε συνεργασία με τη σκηνογράφο και curator Μαρίζα Παγκάκη δημιουργούν μία εγκατάσταση που ζωντανεύει το sketchbook του καλλιτέχνη. Οι δύο καλλιτέχνες με το κοινό backround από το Central Saint Martins του Λονδίνου χρησιμοποιούν τα ευφάνταστα stripe- clothes της τελευταίας συλλογής ρούχων της Τσαντάκη με την επωνυμίαAnarshe και καλούν το θεατή να ανακαλύψει τα στάδια και τις επιρροές της δημιουργικότητας του σχεδιαστή.
Παράλληλα θα παρουσιαστεί και η καινούρια casual σειρά ρούχωνblameyourdaze που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την έκθεση του the.flatαπό κοινού από τις δύο designers.
Με χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της εγκατάστασης που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου μετά τις 5 το απόγευμα, υπό τις μουσικές επιλογές του dj George Kelly.
Διάρκεια έκθεσης : 13 – 27 Ιανουαρίου 2013 
Ημέρες και ώρες λειτουργίας : Σάββατο & Κυριακή 17.00 – 21.00
Είσοδος ελεύθερη

πηγη http://theflatathens.tumblr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου