πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Προβολή του ντοκιμαντέρ 'Oscar Niemeyer. A Vida É Um Sopro' (Oscar Niemeyer. Η ζωή είναι μια ανάσα)


Συντελεστές: Fabiano Maciel (σκηνοθεσία), Fabiano Maciel (σενάριο), Jacques Cheuiche, Marco Oliveira (φωτογραφία), Jordana Berg, Joana Collier, Nina Galanternick (μοντάζ), Berna Ceppas, João Donato, Kamal Kassin, Felipe Poli (μουσική), Sérgio Alexandre Martins Celeste (παραγωγή)
Βραζιλία 2003, Διάρκεια 132' 
Μουσείο Μπενάκη, 13 Δεκεμβρίου, 12:00
Είσοδος ελεύθερη'Oscar Niemeyer. A Vida É Um Sopro' / προβολή του ντοκιμαντέρ στο Μουσείο Μπενάκη

Η προβολή της ταινίας κλείνει την έκθεση "7η Μπιενάλε Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων" στο Μουσείο Μπενάκη και πραγματοποιείται για να τιμήσει τον μεγαλύτερο λατινοαμερικανό αρχιτέκτονα, τον Oscar Niemeyer, που έφυγε από τη ζωή δέκα μέρες πριν τα 105α γενέθλιά του στις 5 Δεκεμβρίου του 2012. 
Ο Oscar de Almeida Ribeiro Niemeyer Soares Filho (15 Δεκεμβρίου 1907 – 5 Δεκεμβρίου 2012) θεωρείται ένας από τους θεμελιωτές της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. 
Η ταινία προσπαθεί να ακολουθήσει τις ξεκάθαρες γραμμές και τις ποιητικές
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/902/provolh_tou_ntokimanter_Oscar_Niemeyer__A_Vida_E_Um_Sopro_(Oscar_Niemeyer__h_zoh_einai_mia_anasa)/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου