πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Mαθητική Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Φωτογραφίζω το δικό μου χρόνο»To Τμήμα Παιδείας του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης , η Πολιτιστική Επιτροπή και το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου, διοργανώνουν Έκθεση Φωτογραφίας , καλώντας τους μαθητές των Λυκείων και των Γυμνασίων της πόλης μας, να καταθέσουν την έμπνευση και να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους στο φωτογραφικό φακό, με θέμα «Φωτογραφίζω το δικό μου Χρόνο».
Φωτογραφίζουμε χωρίς το στημένο και την γκριμάτσα. Φωτογραφίζουμε αληθινές στιγμές που βιώνουμε καθημερινά, μέσα και έξω απ’ το σπίτι (όχι στο σχολείο), μόνοι ή με τις παρέες.

Το Φωτογραφικό εργαστήρι μέσα στο πλαίσιο των δράσεών του προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει όλο και περισσότερους στην καλλιτεχνική δημιουργία μέσω της φωτογραφικής τέχνης.
Ο κάθε μαθητής που επιθυμεί να λάβει μέρος, θα πρέπει να υποβάλλει τη συμμετοχή του, αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφήαπό 7 Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2013.
Μπορεί να υποβάλλει μέχρι πέντε (5) φωτογραφίες, είτε ασπρόμαυρες είτε έγχρωμες. Από το σύνολο των ,,,
http://www.elliniko-argyroupoli.gr/article.php?id=1924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου