πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Firefox 18 download με IonMonkey JavaScript engine και υποστήριξη retina display


Νέος Firefox 18 για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και γρήγορο. Ο Mozilla ρίχνει στην αγορά των browsers μια νέα και γενναία έκδοση που υπόσχεται ταχύτητα, ευκολία και φυσικά υποστήριξη για τον νέο κόσμο των retina display.

FIREFOX 18 IONMONKEY JAVASCRIPT ENGINE

Ο Firefox έρχεται με ένα ολοκαίνουριο IonMonkey JavaScript engine που υπόσχεται ταχύτητα αυξημένη κατά 25% σε σύγκριση με το προηγούμενο JavaScript engine. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το web θα γίνει ξαφνικά πιο γρήγορο γιατί η JavaScript θα τρέχει γρηγορότερα μόνο και μόνο εξαιτίας του Firefox 18. Facebook, Gmail, Twitter και πρακτικά όλα τα sites που έχουν κάποιο είδους εφέ θα γίνουν πιο γρήγορα.
Εκτός από bug fixes και διόρθωση προβλημάτων στα σημεία, ο Firefox 18 υποστηρίζει πλέον retina display για το αγαπημένο σας MacBook Pro με την απίστευτη οθόνη...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου