πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΗ κινηματογραφική λέσχη του Dasein Lab.


Εθνογραφικός Κινηματογράφος @ Άνεσις
To DASEIN LAB φιλοξενεί τις προβολές – διαλέξεις με θέμα τον Εθνογραφικό Κινηματογράφο, της Κινηματογραφικής Λέσχης τηςΕταιρείας Διαπολιτισμικών Σπουδών από 27 Ιανουαρίου έως 19 Μαΐου 2013. Οι προβολές θα οργανώνονται Κυριακή 8μ.μ. στο μπαρ 2ου ορόφου του πολυχώρου Άνεσις, Κηφισίας 14 Αμπελόκηποι.


ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΗ ΕΚΔΟΣΗ

1. GLAUBER ROCHA, Μπαραβέντου (παρουσιάζει ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΑΤΗΣ)
Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, ώρα 8μμ

2. ΒΕΡΝΕΡ ΧΕΡΤΣΟΓΚ, Ο Τροχός της Ζωής (παρουσιάζει ο ΦΩΤΗΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ)
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 8μμ
3. ΣΕΡΓΚΕΪ ΠΑΡΑΤΖΑΝΩΦ, Σκιές ξεχασμένων προγόνων (παρουσιάζει ο ΜΙΣΕΛ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
Κυριακή 3 Μαρτίου 2013, ώρα 8μμ
4. ΑΠΙΤΣΑΠΟΝΓΚ ΒΙΡΑΣΕΘΑΚΟΥΛ, Ο θείος Μπούνμι θυμάται τις προηγούμενες ζωές του (παρουσιάζει ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΑΤΗΣ)
Κυριακή 14 Απριλίου 2013, ώρα 8μμ
5. ΑΝΕΤΤΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Qadir, ένας Αφγανός Οδυσσέας (παρουσιάζει η ΑΝΕΤΤΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ)
Κυριακή 19 Μαΐου 2013, ώρα 8μμ
Το Dasein οργανώνει τακτικά κινηματογραφικές προβολές αφιερωμένες σε σκηνοθέτες, είδη και «σχολές», που έγραψαν και γράφουν ιστορία.
Οι προβολές οργανώνονται κυρίως κάθε Δευτέρα αλλά πολλές φορές μέσα στο χειμώνα πραγματοποιούνται προβολές και μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Διάλεξε λοιπόν ταινία, και μοιράσου τις εντυπώσεις και τα συναισθήματά σου με τους υπόλοιπους φίλους του cine club. Σε αρκετές περιπτώσεις θα βρεις κατατοπιστικές εισηγήσεις όλα όσα κάνουν αυτές τις ταινίες ξεχωριστές και θα συναντήσεις ανθρώπους του σινεμά να εξηγούν τα μυστικά της πιο συναρπαστικής τέχνης…
Με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ, αφού πάρεις το αγαπημένο σου ρόφημα ή ποτό, μπορείς να δεις  δύο ή και τρεις προβολές κάθε φορά, σε ένα ζεστό, φιλικό, «σπιτικό» περιβάλλον με εξαιρετικές συνθήκες ήχου και εικόνας (οθόνη 240cm πλάτος).
Ακόμα, μπορείς να ζητήσεις εσύ τι θέλεις να δεις (εκτός προγράμματος) και να οργανώσεις μια prive προβολή για σένα και τους φίλους σου...Επισκεφτείτε την σελίδα της Εταιρείας: http://ediasp.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου