πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

CINEMANIA: απροσάρμοστοι σινεφίλ εν δράση στο Exile Room


-------------- ΠΕΜΠΤΗ 31/1 στις 21:00  @  Exile Room  ---------------------------
 CINEMANIA 
των Angela Christlieb & Stephen Kijak (2002), 83’
 
Πόσο στα σοβαρά παίρνετε το πάθος σας για το σινεμά; Ο Τζακ, ο Έρικ, ο Μπιλ, ο Χάρβεϊ και η Ρομπέρτα δεν αστειεύονται καθόλου: για τους πέντε αυτούς Νεοϋορκέζους η σινεφιλία είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Έχοντας εγκαταλείψει κάθε ελπίδα για μια «φυσιολογική» προσωπική και επαγγελματική ζωή, κατοικούν σε διαμερίσματα ασφυκτικά πλημμυρισμένα  με κινηματογραφικά memorabilia, απόλυτα αφοσιωμένοι σε ένα εμμονοληπτικό κυνήγι κάθε ενδιαφέρουσας προβολής που διοργανώνεται στην πόλη τους, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις με έξι ταινίες την ημέρα. Κι αλίμονο στον προβολατζή που θα διαπράξει την ιεροσυλία να «αλλοιώσει» το φορμά της ταινίας ή στην ταξιθέτρια που θα τολμήσει να σκίσει το «συλλεκτικό» απόκομμα του εισιτηρίου τους – η τιμωρία τους θα είναι παραδειγματική! Απροσάρμοστοι με συνταγή γιατρού ή απλά αθεράπευτοι ονειροπόλοι που προτιμούν να ζουν στην πλασματική μαγεία του σελιλόιντ; Ένα είναι σίγουρο: το σινεμά μπορεί να γίνει αρρώστια.
 
Είσοδος Ελεύθερη / Χωρίς Υπότιτλους
 
--------------------------------------------   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ   -------------------------------------------
Exile Room: Αθηνάς 12, 3ος όροφος, απέναντι από τη στάση ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι           (τηλ210 3223395www.exileroom.gr  
----------------------------------------  ΦΩΤΟ & TRAILER  -------------------------------------- 
 Για φωτογραφίες από το Cinemania πατήστε εδώ και για trailer εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου