πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ...
Η βασική ιδέα του 6For Free είναι ότι αν αγοράσεις μία προσφορά και στη συνέχεια, σε διάστημα 30 ημερών, 6 φίλοι σου αγοράσουν μία προσφορά, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, χρησιμοποιώντας το δικό σου μοναδικό κωδικό, κερδίζεις πίσω τα χρήματα που έδωσες για την προσφορά σου.
 Λεπτομέρειες:
-         Αγοράζεις σήμερα μία προσφορά η οποία κοστίζει π.χ. 15 ευρώ.
 -         Σου δίνουμε μαζί με την παραγγελία σου ένα μοναδικό κωδικό αριθμό.
 -         Οι φίλοι σου πρέπει να αγοράσουν προσφορές από 15 ευρώ και πάνω, χρησιμοποιώντας σε κάθε αγορά 

τον κωδικό που σου έχουμε δώσει.
 -         Μόλις αγοραστούν 6 προσφορές, σου στέλνουμε ένα e-mail και σε πληροφορούμε ότι έχεις κερδίσει το 6For Free και κατά συνέπεια σε καλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας για να επιλέξεις τον τρόπο επιβράβευσης.
 -         Μπορούμε να σου επιστρέψουμε το ποσό σε μετρητά (μείον τις κρατήσεις που ορίζει ο νόμος) ή να πιστώσουμε με ολόκληρο το ποσό το λογαριασμό σου για μελλοντική αγορά (χωρίς περιορισμό σε ημερομηνία αγοράς).
 -         Οι φίλοι σου μπορούν να αγοράσουν την ίδια προσφορά με εσένα ή φυσικά κάποια άλλη αρκεί η αξία της να είναι ίση ή μεγαλύτερη από τη δική σου.
 -         Κάθε φίλος σου λαμβάνει επίσης ένα μοναδικό κωδικό και φυσικά συμμετέχει με τη σειρά του σε ένα νέο 6For Free. Και αυτός μπορεί να βρει 6 φίλους, να αγοράσουν χρησιμοποιώντας των κωδικό του και να κερδίσει την επιβράβευση! Δεν υπάρχει τέλος για το6For Free. Όλοι μπορούν να κερδίσουν !
 -         Οι φίλοι που θα χρησιμοποιήσουν τον κωδικό σου, μπορεί να είναι νέα μέλη ή υπάρχοντα. Δεν μας πειράζει αυτό. Αρκεί να είναι από διαφορετικό e-mail. Φυσικά δεν μπορεί να είναι ο εαυτός σου!!!
 -         Μία αλυσίδα For Free μπορεί να διαρκέσει μέχρι 30 ημέρες. Μετά δυστυχώς θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. ‘Ομως στο site, στο χώρο «Τα 6forfree μου» θα βλέπεις κάθε φορά πόσα 6For Free έχεουν συγκεντρωθεί οπότε θα γνωρίζεις πόσο χρόνο έχεις για να ολοκληρωθεί η αλυσίδα και να κερδίσεις την επιστροφή. Επίσης θα βλέπεις κι αν κάποιος φίλος σου ακυρώσει την αγορά του ώστε κάθε στιγμή να γνωρίζεις πόσα δικαιώματα έχεις κερδίσει και πόσα χρειάζονται ακόμα για να κερδίσεις το 6For Free.
 -         Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει μία αλυσίδα 6For Free και πριν περάσουν οι 30 ημέρες, αγοράσεις κάτι νέο, θα σου δοθεί νέος μοναδικός κωδικός και εσύ θα επιλέξεις από εκεί και μετά οι φίλοι σου ποιόν κωδικό θα χρησιμοποιήσουν. Δεν μπορεί να γίνει μείξη. Αν κάποιοι έχουν αγοράσει με τον παλιό και ορισμένοι με τον νέο….θα πρέπει να το έχεις ξεκαθαρίσει εξαρχής.
 -         Δεν υπάρχει όριο στο ποσό των προσφορών που μπαίνουν στο 6For Free. Και οι πιο μικρές και οι πιο μεγάλες προσφορές μπορούν να συμμετέχουν. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου