πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

Προβολή Βραβευμένων ταινιών από το ‘’Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτρας’’


Πληροφορίες:
Κάθε Πέμπτη από τις 10 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου στις 20.30
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3210 179
Είσοδος ΕλεύθερηΤο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Πάτρας «14ο Διεθνές Πανόραμα» (www.independent.gr) έχοντας συμπληρώσει δεκατέσσερα συνεχή χρόνια,  παραμένει  ένα  πανόραμα κινηματογράφου,  φιλοδοξώντας να  παρουσιάζεται ένας χείμαρρος από ήχους, ένα μωσαϊκό από εικόνες που ευνοούν την πολυσυνθετότητα και τη διαφορετικότητα, με στόχο τη συνέχιση «ενός ονείρου, της ελευθερίας της τέχνης».
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Πάτρας πραγματοποιήθηκε από τις 30/9 έως 6/10/2012 στην Πάτρα,  στο πολυχώρο πολιτισμού ΙΝΤΕΑΛ στη Πάτρα. Στις συμμετοχές περιλαμβάνονταν 157 ταινίες από 45 χώρες (μεγάλου μήκους, μικρού μήκους, animation, ντοκιμαντέρ, video art, video dance, το διαγωνιστικό τμήμα  διαιρείται σε ελληνικό και διεθνές).
Το πρόγραμμα  χωρίζονταν σε  ενότητες:
«Κινηματογράφος, ειρήνης τέχνη», «Η Ευρώπη που ματώνει, οι Ευρωπαίοι που αγωνίζονται», «Ο Έρως σκέπει την πόλη», «Homo Politicus», «Εγώ και ο γείτονας μου», «Της μετανάστευσης πικρό τραγούδι», «Η ελπίδα είναι γένους θηλυκού», «Στα πέρατα της γης», «Εικόνες που αγαπάμε, εικόνες που ονειρευόμαστε, Ελληνικό σινεμά», «Κινηματογράφος και Λαϊκή Παράδοση», «Πράσινο σε μαύρο φόντο», «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ»

Αναλυτικό Πρόγραμμα Προβολών:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου