πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

«κάντε έρωτα και όχι πόλεμο»
«Πες μου τ' όνομα σου» (Le nom des gens)


Τη γαλλική ταινία «Πες μου τ' όνομα σου» (Le nom des gens) παραγωγής 2008, προβάλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκηςτη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 στις 8 το βράδυ.

Σκηνοθεσία: Michel Leclerc        
Σενάριο: Michel Leclerc, Baya Kasmi
Παίζουν: Jacques Gamblin, Sara Forestier, Zinedine Soualemκ.ά.

H Bahia Benmahmoud είναι μια εξωστρεφής κοπέλα και έχει πά­ρει πολύ στα σοβαρά την πολιτική στράτευση. Έχει ενστερνιστεί το σύνθημα «κάντε έρωτα και όχι πόλεμο» και δεν διστάζει να πλαγιάζει με τους εχθρούς της προκειμένου να τους προσηλυτί­σει στους σκοπούς για τους οποίους παλεύει. Κι αυτή η τακτική της μπορεί να αποδειχθεί πολύ απαιτητική μιας και όλοι όσοι ανήκουν στη δεξιά είναι οι εχθροί της. Όμως η Bahia σε γενικές γραμμές καταφέρνει... καλά αποτελέσματα. Όμως ο 40χρονος Arthur Martin, ένας σαραντάρης χαμηλών τόνων, θα αποδεχθεί διαφορετική περίπτωση.
Η ταινία προβάλλεται στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου) σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης «Πε.Α.Π.».


Είσοδος ελεύθερη.

http://kinlespef.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου