πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Best Worst Movie + Προβολή Έκπληξη την Πέμπτη 24/1 στο Exile Room

 ΠΕΜΠΤΗ 24/1 στις 20:00  @  Exile Room  ---------------------------
 BEST WORST MOVIE 
του Michael Stephenson (2009), 93’
 
Το 1990, σε μια απεγνωσμένη απόπειρα για μια αρπαχτή, ένας ατάλαντος Ιταλός σκηνοθέτης μάζεψε ένα τσούρμο ερασιτεχνών ηθοποιών για να γυρίσει το ανεπίσημο (όπως λέμε καμία σχέση!) σίκουελ τρόμου μιας τριτοκλασάτης νεανικής ταινίας φαντασίας με τίτλο Troll. Το Troll 2 έμελλε να μείνει στην ιστορία ως μία από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών, η οποία σε πείσμα των βλοσυρών κριτικών θα μετατρεπόταν σταδιακά σε ακαταμάχητοguilty pleasure που γέμιζε sold out προβολές πωρωμένων φαν σε ολόκληρη την Αμερική. 19 χρόνια αργότερα, ο ανήλικος πρωταγωνιστής του εν λόγω bad movie we love επιστρέφει στο ανομολόγητο παρελθόν του και –ως σκηνοθέτης πλέον– επανασυνδέει τους συνένοχούς του στο έγκλημα (οι οποίοι είδαν την καριέρα τους να καταστρέφεται χάρη σε αυτό το κινηματογραφικό ανοσιούργημα) και αποκαλύπτει το παρασκήνιο γύρω από την επεισοδιακή δημιουργία του. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεκαρδιστικό ντοκιμαντέρ για την ευχή και κατάρα του να είσαι cult.
 
 ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 20:00 
Είσοδος Ελεύθερη / Χωρίς Υπότιτλους
 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ (ΔΕΥΤΕΡΗ) ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ
------------------------------------------   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ   -------------------------------------------
Exile Room: Αθηνάς 12, 3ος όροφος, απέναντι από τη στάση ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι           (τηλ210 3223395www.exileroom.gr  
----------------------------------------  ΦΩΤΟ & TRAILER  -------------------------------------- 
 Για φωτογραφίες από το Best Worst Movie και την Προβολή Έκπληξη πατήστε εδώ και για trailer εδώ κι εδώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου