πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

WONKY DOLL AND THE ECHO LIVE

WONKY DOLL AND THE ECHO LIVE

10 Οκτωβρίου 2012 | 6 D.O.G.S > Θησείο - Μοναστηράκι

Οι Wonky Doll and the Echo παρουσιάζουν για πρώτη φορά live το δίσκο τους Pleasant Thoughts, που μόλις κυκλοφόρησε, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο six d.o.g.s. Οι Wonky Doll and the Echo είναι μια μπάντα που δημιουργήθηκε στα μέσα του 2010. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται ως ένα ιδιότυπο κράμα post-punk, indie rock και 80s αισθητικής, ενσωματώνοντας ωστόσο στοιχεία της σύγχρονης alternative σκηνής, δημιουργώντας έτσι έναν ιδιαίτερο ήχο που άλλοτε είναι μινιμαλιστικός, άλλοτε εμπλουτίζεται από etherial κιθάρες και synths.. Το Δεκέμβριο του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο EP τους και το Σεπτέμβριο του 2012 ο πρώτος δίσκος σε βινύλιο και mp3. O δίσκος περιλαμβάνει 9 κομμάτια, ενώ ορισμένα έχουν ήδη ξεκινήσει να ακούγονται δυνατά σε ελληνικά και ξένα ραδιόφωνα.

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου οι Wonky Doll and the Echo θα παρουσιάσουν το δίσκο τους με ένα δυνατό live, που θα περιλαμβάνει και ακυκλοφόρητο υλικό και διασκευές. Θα ακολουθήσει dj set από τον Σπύρο Παγιατάκη (Best 92,6), και τον George Lemons (Wonky Doll and the Echo).Διεύθυνση: Αβραμιώτου 6-8 Τηλέφωνο: 2103210510

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, ώρες: 21:30
Εισιτήρια
Δωρεάν είσοδος - Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση.