πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Πoλιτιστικός Πoλυxώpoς Άγκυρα - θεατρικό παιχνίδι,


Πoλιτιστικός Πoλυxώpoς Άγκυρα, συνεχίζει για 8η χρονιά, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, την παραστατική αφήγηση παραμυθιών και όχι μόνο, από τοΣάββατο 13 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 11:30 μ.μ. Είσοδος Δωρεάν.
Ένας νέος κύκλος ξεκινάει με θεατρικό παιχνίδι, βασισμένο σε κλασικά αλλά και σύγχρονα αγαπημένα παραμύθια και ιστορίες. 

Σάββατο 13 Οκτωβρίου / Θεατρικό παιχνίδι - Μυρτώ Παπαηλιού
«Το δώρο της Παπλωματούς»

Ας μάθουμε μαζί με τη γλυκιά παπλωματού την αξία της γενναιοδωρίας και την τέχνη της ευτυχίας.
Ένα υπέροχο σύγχρονο παραμύθι. Μια γενναιόδωρη παπλωματού με μαγικά λες δάχτυλα, φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα του κόσμου και τα χαρίζει στους φτωχούς. Ένας άπληστος βασιλιάς, που μέσα στο παλάτι του έχει μαζεμένους όλους τους θησαυρούς του κόσμου, ψάχνει να βρει εκείνον που θα του χαρίσει έστω ένα χαμόγελο. Θα φτιάξει η παπλωματού ένα πάπλωμα για τον βασιλιά; Κι ο βασιλιάς θα μάθει τι σημαίνει να προσφέρεις; Μπορεί η παπλωματού να διδάξει τον βασιλιά την τέχνη της ευτυχίας; Κι αυτός τελικά τι θα τ ους κάνει όλους αυτούς τους θησαυρούς που έχει μαζέψει; 

Σάββατο 20 Οκτωβρίου/Εκπαιδευτικό πρόγραμμα - Αλεξάνδρα Ξηντάρα
Ταξίδι στην αρχαία Ελλάδα

Με φόντο τον Χρυσό Αιώνα της Κλασσικής Ελλάδας ξεναγούμαστε στην Αρχαία Ελλάδα!
Όλοι οι θεοί του Ολύμπου κατέβηκαν στον Πολυχώρο ΑΓΚΥΡΑ. Θα σας ξεναγήσουν στην Αρχαία Ελλάδα και μαζί τους θα γνωρίσετε τη διατροφή, την ενδυμασία, την αρχιτεκτονική, την τέχνη, το θέατρο κ.ά. Μετά από αυτή τη βόλτα ετοιμαστείτε να φτιάξετε με πηλό ό,τι λαχταράει η ψυχή σας. Σάββατο 27 Οκτωβρίου / Θεατρικό παιχνίδι - Αργυρώ Ταμβάκου
«Οι δώδεκα πριγκίπισσες που όλο χόρευαν»

Διαφορετικές μουσικές και διαφορετικά είδη χορού μέσα από το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών, «Οι δώδεκα πριγκίπισσες που όλο χόρευαν».
Ας φτιάξουμε για αρχή το δικό μας στέμμα. Η μεταμόρφωση αρχίζει! Πριγκίπισσες και πρίγκιπες ξεκίνησαν τον χορό. Άραγε πόσα είδη χορού θα προφτάσουν να χορέψουν και πόσα είδη μουσικής θα ακούσουν; 


Σόλωνος 124 & Εμμ. Μπενάκη, Αθήνα 
Διεύθυνση: Σόλωνος 124 Τηλέφωνο: 2103837667
Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, ώρες: 11:30
Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, ώρες: 11:30
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012, ώρες: 11:30
Για να κρατήσετε θέση και για να ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγή του προγράμματος, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2103837540.