πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

EasyBCD 2.0.1 Πάρτε τον έλεγχο του μενού εκκίνησης των Windows Vista/ 7 με αυτό το ισχυρό εργαλείο.


Εάν εκκινείτε πολλά λειτουργικά συστήματα ταυτόχρονα τότε είναι σημαντικό να μπορείτε να διαχειριστείτε το Windows Boot Configuration (BCD), την τεχνολογία που διαχειρίζεται αυτά τα δεδομένα. Τα Windows έχουν ένα εργαλείο στην γραμμή εντολών που μπορεί να βοηθήσει, αλλά η ζωή σας θα ήταν ευκολότερη εάν κατεβάζατε και εγκαθιστούσατε το EasyBCD, που προσφέρει ένα εύκολο γραφικό περιβάλλον για κάθε ρύθμιση της εκκίνησης του υπολογιστή που χρειάζεστε.
Μπορείτε να δείτε τις ρυθμίσεις του μενού εκκίνησης, και να τις επεξεργαστείτε. Οι επιλογές περιλαμβάνουν την δυνατότητα να οργανώσετε τις εγγραφές του μενού σας, να αλλάξετε τις προεπιλογές, να ρυθμίσετε την καθυστέρηση πριν επιλεγεί η προεπιλεγμένη επιλογή, ή και να προσπεράσετε τελείως το μενού.
Οι έμπειροι χρήστες των Windows μπορούν να ρυθμίσουν χειροκίνητα ποιο προχωρημένες ρυθμίσεις για συγκεκριμένες εγκαταστάσεις των Windows. Μπορείτε να επιλέξετε την προεπιλεγμένη συμπεριφορά PAE ή DEP από μια λίστα, για παράδειγμα. Και εάν σας ενοχλεί η επιμονή των Windows 64-bit στην εγκατάσταση μόνο υπογεγραμμένων οδηγών, τότε μπορείτε να το απενεργοποιήσετε με ένα κλικ.
Το EasyBCD μπορεί επίσης να προσθέσει μια νέα εγγραφή στο μενού εκκίνησης. Είναι πολύ ευέλικτο και σας επιτρέπει να εκκινήσετε τα πάντα από DOS 6.x ή Windows 95+, μέχρι Linux / BSD, Mac OS X και άλλα. Και μπορεί να εκκινήσει ακόμα και από εικόνες ISO, εικόνες Windows 7 VHD, Windows PE WIM, καθώς και δικτυακούς οδηγούς, CD ή συσκευές USB, ακόμα και αν το BIOS δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία από μόνο του.
Και τα χρήσιμα εργαλεία διαχείρισης περιλαμβάνουν την δυνατότητα να αντιγράψετε και να ανακτήσετε τα BCD δεδομένα σας εάν φθαρούν. Εάν ο υπολογιστής σας δεν εκκινεί κανονικά τότε το EasyBCD μπορεί να επιδιορθώσει τα αρχεία εκκίνησης

κατεβαστε το:εδω