πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ


Πρόγραμμα Δωρεάν ΜαστογραφιώνΟ Δήμος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), στο οποίο συμμετέχει, και με το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι», διοργανώνειπρόγραμμα παροχής δωρεάν μαστογραφιών σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.
Η πρωτοβουλία αυτή έχει σαν στόχο την παροχή ιατρικής κάλυψης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, που λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας, δεν μπορούν να προβούν στην προληπτική εξέταση στην οποία πρέπει να υποβάλλονται όλες οι γυναίκες, αφού ο καρκίνος του μαστού χρήζει έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης.

ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ είναι οι εξής:

  • Οι γυναίκες να είναι 40 – 69 ετών, δημότισσες  Ηλιούπολης.
  • Να εμπίπτουν στα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια που απαιτούνται για τις ευπαθείς ομάδες ( άπορες και ανασφάλιστες).
  • Να είναι κάτοχοι πράσινης κάρτας Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο μαστού.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεσθε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου: τηλ.: 210 99 70 053-5  καθημερινά 9:00-14:00

25/9/12
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης