πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής..
Εγκαίνια Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής
Δήμου Ηλιούπολης

Τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012, και ώρα 20.00, θα γίνουν τα εγκαίνια του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Δήμου μας. Τον Αγιασμό της έναρξης του Ιατρείου θα τελέσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος.
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο της ΧΕΝ (Μ. Αντύπα 81), και λειτουργεί με τη στήριξη εθελοντών ιατρών του Δήμου μας, του Ιατρικού Συλλόγου, της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Γιατρών του Κόσμου, έχει σαν σκοπό την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους κατοίκους του Δήμου μας, που λόγω της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης (άνεργοι, ανασφάλιστοι, οικονομικά ασθενείς). Η σημαντική αυτή δράση του Δήμου Ηλιούπολης, που υλοποιήθηκε με πολλή δουλειά, αγάπη και μεράκι, εντάσσεται στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τις οικονομικά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που δοκιμάζονται από τις αντιξοότητες της σημερινής συγκυρίας.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, να παρευρεθούν στην τελετή των εγκαινίων, τιμώντας με την παρουσία τους αυτή τη δράση ανθρωπιάς και κοινωνική αλληλεγγύης. 

26/9/11
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης