πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

«Παιδικά οργανοποιήματα – μπορείς κι εσύ να γίνεις τεχνίτης-δημιουργός μουσικών οργάνων» της Μαρίας Μιχαλοπούλου,
Οι μουσικές Εκδόσεις Cambia προσκαλούν εσάς και τα παιδιά σας σε μια άκρως ...δημιουργική συνάντηση 

στο παιδικό τμήμα του ΙΑΝΟΥ (Σταδίου 24) τοΣάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 π.μ


Μόλις κυκλοφορησε το νέο βιβλίο «Παιδικά οργανοποιήματα – μπορείς κι εσύ να γίνεις τεχνίτης-δημιουργός μουσικών οργάνων» της Μαρίας Μιχαλοπούλου, που αποτελεί ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό εργαλείο για τους μικρούς μαθητές αφού μπορούν με τις κατάλληλες οδηγίες και πολύ απλά υλικά, να φτιάξουν τα δικά τους μουσικά όργανα! Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο και για τους δασκάλους καθώς μπορούν να απασχολήσουν δημιουργικά το σύνολο των μαθητών τους.

Οι Μουσικές Εκδόσεις Cambia προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν πραγματικά φτιάχνοντας μαζί τα δικά τους μουσικά όργανα με τη βοήθεια της Μαρίας Μιχαλοπούλου και της ομάδας της.

Είσοδος ελεύθερη. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με :
 
Δέσποινα Δημητριάδου, Marketing Communications ManagerΕκδόσεις Cambia, mail: despinad@cambiabooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου