πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Το ιστορικό «Φουγάρο» στο Ναύπλιο


Ναύπλιο
Τις πύλες του για το κοινό ανοίγει το Φουγάρο, ο ιστορικός βιομηχανικός χώρος στο Ναύπλιο, ανήμερα της εθνικής επετείου, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου. Στο Φουγάρο διοργανώνεται ολοήμερο λαϊκό πανηγύρι με ζωντανή μουσική από τη Νάντια Καραγιάννη και τον Μπάμπη Τσέρτο.

Στους χώρους του θα φιλοξενεί εκπλήξεις, οι οποίες θα επεκταθούν και στο κέντρο του Ναυπλίου.

Παράλληλα, εντός του Φουγάρου εγκαινιάζεται και το Craft Fair #1, μία πολυσυλλεκτική έκθεση με χρηστικά αντικείμενα 56 καλλιτεχνών, που θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ιστορικό βιομηχανικό χώρο που αποτελεί ορόσημο για την ευρύτερη περιοχή, καθώς στέγαζε κάποτε τις εγκαταστάσεις της κονσερβοποιίας Ανθός.

Σήμερα έχει μετατραπεί σε χώρο δημιουργίας και έκφρασης, που περιλαμβάνει βιβλιοθήκη τέχνης και ανθρωπιστικών σπουδών, εκθεσιακούς και συναυλιακούς χώρους, εργαστήριο τεχνών για μικρούς και μεγάλους, καφετέρια, καθώς βέβαια και το artshop.

Η γιορτή διαρκεί από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 18:00 το απόγευμα.

πηγη
Newsroom ΔΟΛ