πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Δωρεαν στην ομάδα αυτομόρφωσης στους παραδοσιακούς χορούς


Αναδημοσιεύουμε απο το http://taxidixwrisxarti.blogspot.gr

............Ζούμε σε μια περίοδο δύσκολη που ο καθένας μας κλείνεται στην μοναξιά του, την μιζέρια και την κατάθλιψη. Το πολιτιστικό - κοινωνικό στέκι Ταξίδι Χωρίς Χάρτη προτάσσει δραστηριότητες με άξονες την αυτοοργάνωση, την αυτομόρφωση και την αλληλεγγύη. Η εμπειρία μας από το περσινό εργαστήριο της ομάδας των παραδοσιακών χορών, άφησε σε όλους τους συμμετέχοντες όμορφες αναμνήσεις από καλή παρέα, επικοινωνία, νέες γνώσεις, ανταλλαγή απόψεων και φυσικά πολύ χορό!


....Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 στις 20.00 στο στέκι μας στην οδό Αριστοβούλου 16, Κ. Πετράλωνα. Η πρώτη μέρα θα είναι ημέρα γνωριμίας και ενημέρωσης της ομάδας μας. Θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας του εργαστηρίου και για τα τμήματα τα οποία θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα. Επειδή ο χώρος μας είναι περιορισμένος είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 6908291112 ή στο mail: taxidixwrisxarti@gmail.com

Τα μαθήματα γίνονται χωρίς αντίτιμο. Για να καλύπτονται όμως τα λειτουργικά έξοδα του χώρου ο καθένας μας συνεισφέρει με ότι μπορεί στο κουτί οικονομικής ενίσχυσης.