πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Νέο ραντεβού σε όσους ψάχνουν συγκάτοικο δίνουν το Σάββατο οι AtenistasΡαντεβού σε όσους θέλουν να βρουν συγκάτοικο και να μοιραστούν τα έξοδα του σπιτιού τους δίνουν σήμερα, Σάββατο στη 1 το μεσημέρι οι Atenistas.

Μετά το πρώτο και επιτυχημένο τους εγχείρημα «Συγκατοικώ συστεγάζομαι» οι Atenistas επαναλαμβάνουν την πρωτοβουλία τους, προσφέροντας δυνατότητα γνωριμίας σε Αθηναίους που ψάχνουν να συγκατοικήσουν ή να συστεγαστούν.

Έτσι το Σάββατο καλούν..


στο 6 Dogs (Αβραμιώτου 8, Μετρό Μοναστηράκι) όσους έχουν σπίτι και ψάχνουν για συγκάτοικο, όσους δεν έχουν και ψάχνουν κάποιον να νοικιάσουν μαζί, όσους θέλουν να μοιραστούν τα έξοδα του γραφείου τους, να συστεγαστούν με άλλους, αλλά και όσους έχουν χώρο προς ενοικίαση και θέλουν να τον παρουσιάσουν σε υποψήφιους ενοικιαστές.

πηγη in.gr