πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ 2,5 €......

01.10.12   

"Σπιτική κουζίνα"Δήμου Ηλιούπολης

«Σπιτική Κουζίνα» Δήμου Ηλιούπολης
Ένα νέο πρωτότυπο πρόγραμμα για την ανακούφιση από τις συνέπειες τις κρίσης 


Ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, ξεκίνησε από τις 20 Σεπτεμβρίου ένα νέο πρωτότυπο πρόγραμμα με τίτλο «Σπιτική Κουζίνα».

Κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11:30 έως τις 15:30, ζεστό, φρεσκομαγειρεμένο και γευστικό φαγητό παρέχεται στους δημότες της Ηλιούπολης, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, σε ένα πραγματικά συμβολικό αντίτιμο. Το σημείο διανομής είναι το Δημ. Αναψυκτήριο «Δημ. Κιντής» στο Άλσος Ηλιούπολης.

Το πρόγραμμα αυτό, που έχει ήδη βρει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο στις λίγες ημέρες λειτουργίας του, μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ανακούφιση από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και στην καλυτέρευση της ποιότητα ζωής ανθρώπων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, όπως άτομα που ζουν μόνα, φοιτητές, άνεργοι και λοιπές ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Αποτελεί ακόμη μια εύκολη και οικονομική λύση για όλους, αφού προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου, κόπου και χρημάτων.

Ευγενικός χορηγός του προγράμματος είναι ο Όμιλος Salas. 

1/10/12
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεσθε στα τηλ. 210 9970009,010.