πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Στo Ινστιτούτο Θερβάντες
To Ινστιτούτο Θερβάντες εκτός από μαθήματα γλώσσας ασχολείται και με την διάδοση του πολιτισμού της Ισπανίας. Συνεργαζόμαστε με Ινστιτούτα, εταιρείες, δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς διαφόρων χωρών. Λειτουργούμε ως χώρος συνάντησης για ειδικούς ποικίλλων τομέων. Προσκαλούμε συνεχώς ερευνητές και συγγραφείς και διοργανώνουμε συζητήσεις και σεμινάρια σχετικά με θέματα λογοτεχνίας, γλωσσολογίας, τέχνης, κινηματογράφου και πολλά άλλα.
Προσφέρουμε προγράμματα πολιτιστικών εκδηλώσεων σχετικά με το θέατρο, το χορό, τη μουσική, την λογοτεχνία, την τέχνη, την αρχιτεκτονική και την γαστρονομία. Αν θέλετε να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, ζητείστε μας το ενημερωτικό δελτίο.
Μπορείτε να κατεβάσετε το ισχύον πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων σε μορφή PDF (4 MB).