πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Φέτος μην έρθετε με άδεια χέρια!

Το Athens Bike Festival φέτος συνεργάζεται με τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών (Κ.ΑΛΛΗ.ΠΟΛΙ) του Δήμου Αθηναίων και στηρίζει τις προσπάθειες που κάνει ο Δήμος να συγκεντρώσει σχολικά υλικά για τα παιδιά οικογενειών που δεν έχουν τα μέσα να τα αγοράσουν για τη νέα σχολική χρονιά. Στόχος του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών είναι η συλλογή και η διάθεση αγαθών σε άπορα άτομα και οικογένειες που δεν έχουν πρόσβαση σε όσα είναι χρήσιμα για την καθημερινή διατροφή και διαβίωσή τους. Η πιλοτική του λειτουργία ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο.
Σας προσκαλούμε όλους να περάσετε από την τέντα 73 του Κόμβου και να προσφέρετε σχολικά είδη. Πατήστε εδώ για να μάθετε τι είδη μπορείτε να προσφέρετε.

Μπορείτε επίσης να καλείτε τον πενταψήφιο αριθμό 15422, καθημερινά 9 πμ – 5 μμ, για να ενημερωθείτε πού αλλού μπορείτε να παραδώσετε τα υλικά αυτά.

Φίλοι του ποδηλάτου, κάντε μια στάση στην τέντα 73 του Κόμβου. Θα δώσετε μεγάλη χαρά!
Copyright © 2012 MBike, All rights reserved.
You are receiving this MBike Newsletter because of the interest you expressed by registering to our website, subscribing to the magazine, working with us.
Our mailing address is:
MBike
Gavriilidou 41
Athens, Attiki 111 41
Greece