πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

Η Συνάντηση στο Teatro Piccolo
 Η Συνάντηση


Η Πειραματική Σκηνή του Θεατρικού εργαστηρίου Teatro Piccolo παρουσιάζει το έργο “Η Συνάντηση”. Μια σύνθεση των κορυφαίων στιγμών των κλασσικών έργων “Λεωφορείο ο Πόθος”, “Έντα Γκάμπλερ”, “Κουκλόσπιτο”, “Γλάρος”, “Καλοκαίρι και Καταχνιά”. Οι ήρωες έρχονται στη σκηνή για να συναντηθούν έξω από το συμβατικό χώρο και χρόνο, αναζητώντας τη λύτρωσή τους μέσα από τη “Συνάντηση”.
Συρραφή Κειμένων – Σκηνοθεσία: Αννίτα Καγκάλου Μουσική: Δημήτρης Κίκλης Χορογραφίες: Μαργαρίτα Τσίγκου Κοστούμια – Μακιγιάζ: Κάτια Παπανικόλα Φωτισμοί: Γεράσιμος Βλασσόπουλος Παίζουν: Αλεξάνδρα Αγγελίδου, Αναστασία Αναγνωστοπούλου, Κατερίνα Γκίκα, Δημήτρης Κίκλης, Μαρία Κοντογιάννη, Νίκος Κωτρέτσος, Δήμητρα Λαγκαδινού
29 Οκτωβρίου – 17 Δεκεμβρίου Κάθε Παρασκευή, ώρα: 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 210 92 35 575 ή στο mail, info@teatropiccolo.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου