πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Shoot_it..Διαγωνισμός Εικόνας με Χρήση Κάμερας Κινητού Τηλεφώνου

Shoot_it

Διαγωνισμός Εικόνας με Χρήση Κάμερας Κινητού Τηλεφώνου15.09.2011 έως 31.12.2011


Ο διαγωνισμός εικόνας που βασίζεται στην αμεσότητα του κινητού τηλεφώνου και τη δημιουργική του χρήση ως μέσο έκφρασης, επανέρχεται με νέες ιδέες και συνεργασίες, και προσκαλεί το κοινό να παίξει με τη φαντασία και τη δημιουργία με νέο θέμα: Zoom στη Δημιουργία – Click στην Αποταμίευση 
Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος είτε ατομικά, είτε σε ομάδες χωρίς περιορισμό στον αριθμό των ατόμων.

Το διαγωνιστικό αντικείμενο περιλαμβάνει:

Α. Ταινίες μικρού μήκους (1’ – 5’)
Β. Φωτογραφίες (minimum 3 – maximum 5)

Η υποβολή των συμμετοχών γίνεται μέσω του διαδικτυακού χώρο του διαγωνισμού 
www.shootit.gr έως και την 31η Δεκεμβρίου 2011. Οι διακριθείσες συμμετοχές θα βραβευθούν με υποτροφίες για σπουδές στην φωτογραφία, στο βίντεο και στις νέες τεχνολογίες.

Το shoot_it έχει εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες με το Hong Kong Mobile Film Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ εικόνας από κινητό στον κόσμο, καθώς και το Seoul International Extreme-Short Image & Film Festival. Με αυτόν τον τρόπο μεταφέρει τις κουλτούρες και τα ερεθίσματα νέων καλλιτεχνών σε διεθνή δίκτυα διασύνδεσης, ενισχύοντας τον σκοπό και το όραμα του θεσμού.
Οι καλύτερες ταινίες της περασμένης χρονιάς θα προβληθούν στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ‘Νύχτες Πρεμιέρας’.
Με χορηγό το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η εκπαιδευτική ομάδα του Shoot it συνεχίζει την εκπαιδευτική του δράση και επισκέπτεται φέτος τα σχολεία της άγονης γραμμής στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου