πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Η ελαφρύτερη και λεπτότερη “ταμπλέτα” του κόσμου...


Ο Regza AT700, διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών, ''τρέχει'' το λειτουργικό σύστημα Android 3.2 της Google και έχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης (Wi-Fi), έχοντας ταυτόχρονα πάχος μόλις 7,7 χιλιοστών και βάρος 558 γραμμαρίων. Διαθέτει ένα διπύρηνο επεξεργαστή TI OMAP 1.2 Ghz, εσωτερική μνήμη 32GB, δύο κάμερες (μία πίσω 5 megapixel και μια μπροστά 2 megapixel), καθώς επίσης γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, ψηφιακή πυξίδα, GPS κ.α.
Ο κυρίαρχος iPad έχει αντίστοιχα πάχος 8,8 χιλιοστών και ζυγίζει 601 γραμμάρια.
Η Toshiba παρουσίασε μάλιστα και μια μικρότερη έκδοση, το μοντέλο ΑΤ3S0, με οθόνη 7 ιντσών, πάχος 1,21 εκατοστών και βάρος 379 γραμμαρίων, το οποίο λειτουργεί επίσης με Android. Και οι δύο νέες ταμπλέτες έχουν μνήμη RAM 1GB, ενώ η ανάλυση της οθόνης τους είναι 1280Χ800.
Οι ταμπλέτες της Toshiba θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην Ιαπωνία στα μέσα του Δεκεμβρίου φέτος, αλλά η τιμή τους δεν έχει ακόμα καθοριστεί.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου