πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Μία πρόσκληση για δωρεάν είσοδο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!Το Junior της Goody's πηγαίνει τα παιδιά στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

13 Οκτ 11
Από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2011, σε όλα τα εστιατόρια Goody's με κάθε αγορά γεύματος Junior οι μικροί μας φίλοι αποκτούν μία από τις οκτώ διαφορετικές φιγούρες δεινοσαύρων και μία πρόσκληση για δωρεάν είσοδο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!
Η κάθε φιγούρα δεινοσαύρου συνοδεύεται από φυλλάδιο με την ιστορία και τα χαρακτηριστικά του δεινοσαύρου, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία στο παιδί να γνωρίσει την συναρπαστική ζωή των προϊστορικών ζώων, μέσω του αγαπημένου τους γεύματος.

Επιπλέον, μετά από κλήρωση, 1700 παιδιά θα κερδίσουν μεγάλους λούτρινους δεινόσαυρους ενώ 200 σούπερ τυχεροί θα κερδίσουν μία οικογενειακή πρόσκληση για επίσκεψη στο νέο Μουσείο Δεινοσαύρων που θα ανοίξει αρχές του 2012!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου