πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

22 Φεβρουαρίουτο PlayStation VitaΗ νέα φορητή κονσόλα παιχνιδιών της Sony θα κάνει ντεμπούτο στην αγορά τον Φεβρουάριο του 2012. Η Sony ανακοίνωσε επίσημα ότι το PlayStation Vita αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 22 Φεβρουαρίου. Δύο θα είναι οι εκδόσεις του PS Vita που θα κυκλοφορήσουν, μία Wi-Fi only και μία με Wi-Fi και 3G.


Οι τιμές τους θα είναι στα 250 ευρώ και 300 ευρώ αντίστοιχα.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Vita περιλαμβάνουν έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex-A9, ο οποίος συνοδεύεται από το chip γραφικών PowerVR SGX543MP4+. Η μνήμη RAM είναι 512MB, ενώ τα γραφικά έχουν την δική τους μνήμη που είναι 128MB. Η οθόνη αφής είναι τεχνολογίας OLED και είναι 5 ιντσών με ανάλυση 960x544. Το μεγάλο νέο του Vita είναι το touchpad στην πίσω μεριά, το οποίο λειτουργεί ως επιπλέον σύστημα χειρισμού.

Η Sony έχει ανακοινώσει ακόμα ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 80 παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου