πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Το Εθνικό Θέατρο ρίχνει τις τιμές με εισιτήρια από 10 ευρώΣε μείωση των τιμών του προχωρά φέτος το Εθνικό Θέατρο, το οποίο καθιερώνει γενική είσοδο 10 ευρώ για παιδιά και ενήλικες στην Παιδική Σκηνή, επεκτείνει την μειωμένη τιμή των 13 ευρώ που ίσχυε κάθε Πέμπτη και στις απογευματινές παραστάσεις της Τετάρτης, διατηρεί τον Μήνα Θεάτρου για νέους με είσοδο 10 ευρώ, μειώνει τις τιμές και στη Νέα και στην Κεντρική Σκηνή, ενώ διατηρεί τις ειδικές τιμές του για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους.

Αναλυτικότερα:

Στην Κεντρική Σκηνή οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 21, 18, 15, 13 ευρώ (Φοιτητικό), 10, 5 ευρώ (Κάρτα ανέργων ή μεταναστών), ενώ κάθε Πέμπτη και Τετάρτη απογευματινή γενική είσοδος 13 ευρώ.

Στη Νέα Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 16, 13 ευρώ (Φοιτητικό), 5 ευρώ (Κάρτα ανέργων ή μεταναστών). Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 13 ευρώ.

Θέατρο Rex, Παιδική Σκηνή-Σκηνή «Κατίνα Παξινού»: Γενική είσοδος για παιδιά και ενήλικες 10 ευρώ.

Ο Νοέμβριος είναι και φέτος ο Μήνας Θεάτρου για νέους έως 23 ετών, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου με είσοδο μόλις 10 ευρώ.

Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση συνδρομητικών καρτών με μειωμένες τιμές και προνόμια.

Υπάρχουν κάρτες των 1000, των 155, των 110 (για επτά παραστάσεις ή φοιτητική συνολική συνδρομή), των 80 (για πέντε παραστάσεις ή φοιτητική για επτά παραστάσεις) και των 60 ευρώ (φοιτητική για πέντε παραστάσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου