πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

1η έκθεση χειροτεχνίας

Επιτέλους ο καιρός έφτασε για την 1η έκθεση χειροτεχνίας στην Αθήνα, τη Χειροτέχνικα 2011! Με λιγότερο από μια εβδομάδα να απομένει για τις τελευταίες ετοιμασίες μάθε ποιοί είναι οι συμμετέχοντες, δες το αναλυτικό πρόγραμμα των δωρεάν παρουσιάσεων, φρόντισε να είσαι παρών στο live Videocast μας και μη ξεχάσεις να πάρεις μέρος και στον μεγάλο μας διαγωνισμό! Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες!


Είσοδος Ελεύθερη για όλους


Διαγωνισμός
Σε όλη τη διάρκεια της Χειροτέχνικα θα τρέχει μεγάλος διαγωνισμός με δώρα από ευγενικούς χορηγούς και συμμετέχοντες στην έκθεση! Φρόντισε στην είσοδο της έκθεσης να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου για να συμμετέχεις στην μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της έκθεσης! Λεπτομέρειες για τα δώρα σύντομα!
Σχετικά άρθρα


klik στο τιτλο για το προγραμμα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου