πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Quilombo εβδομάδα δωρεάν μαθημάτων.
Από τις 3 έως τις 8 Οκτωβρίου πραγματοποιούμε μία εβδομάδα δωρεάν μαθημάτων.
To Quilombo είναι ένας πολυχώρος ανοιχτός σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Βασικός μας στόχος είναι να μεταδώσουμε και να ανταλλάξουμε γνώσεις και ιδέες σχετικά με κάθε μορφή τέχνης.
Τα μαθήματα που θα γίνονται φέτος είναι: Βραζιλιάνικα κρουστα (Samba Batucada, Samba Reggae), Capoeira, Αφροβραζιλιάνικος χορός και Samba, Σωματικό θέατρο, Αυτοσχεδιασμος, Σύγχρονος χορός, Δημιουργικός χορός και μουσικοκινητική για παιδιά, Hip hop-Breaking, Pilates, Αφρικάνικος χορός, Flamenco, Ακροβατικά κ.α.
*Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα στο συνημμένο.
Κάποια από τα μαθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει.
ΠΑΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Σας ενημερώνουμε ότι φέτος ξεκινούν δύο νέα μαθήματα για παιδιά.
Σύγχρονος χορός και μουσικοκινητική αγωγή (Σύστημα ΟRFF).
Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στα συνημμένα:
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 5227961, 697 3212 650 και στο email: info@quilombo.gr.
Το Quilombo θα συνεχίσει για όλη τη χρονιά να φιλοξενεί παραστάσεις χορού και θεάτρου, παιδικές παραστάσεις, live music shows, events και πάρτι. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας μέσω της ιστοσελίδας μας www.quilombo.gr
Η ομάδα του Quilombo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου