πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟΥ ΝΙΝΟ ΡΟΤΑ

no free but......

7/8/9 και 14/15/16 Οκτωβρίου 2011

«ΘΕΑΤΡΟΝ»
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στα 100 χρόνια
από τη γέννηση του μεγάλου Ιταλού δημιουργού
με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ

Φέτος, 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίνο Ρότα (1911-1979), ενός από τους σημαντικότερους συνθέτες του κινηματογράφου του 20ού αιώνα –του βραβευμένου με Όσκαρ Μουσικής το 1975 για το Νονό Νο 2–, η Χάρις Αλεξίου τιμά τον κορυφαίο Ιταλό δημιουργό, με τη σύμπραξη της εξηκονταμελούς Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ. Η Χάρις Αλεξίου θα ερμηνεύσει με το δικό της μοναδικό τρόπο τραγούδια του Νίνο Ρότα για ταινίες, τραγούδια που φτιάχτηκαν από τη μουσική του για το σινεμά καθώς και κάποια που έγραψε η ίδια πάνω σε μελωδίες του. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στο δημιουργό που, ξεκινώντας από την Ιταλία και επενδύοντας μουσικά τις ταινίες του Φελίνι, κατέκτησε τις καρδιές όλου του κόσμου.
Το ρεσιτάλ είναι παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, σε επιλογή και στήσιμο προγράμματος του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, σκηνοθεσία του Πάνου Παπαδόπουλου, ενορχηστρώσεις του Κώστα Παπαδούκα και φωτισμούς της Ελευθερίας Ντεκώ.
Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα τιμάται με αυτό τον τρόπο ο ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό Νίνο Ρότα, πολύ περισσότερο όταν αυτό γίνεται με τη συμμετοχή της μεγαλύτερης Ελληνίδας ερμηνεύτριας.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ στο τηλ. 212 254 0300, στο www.theatron254.gr και στα PUBLIC.

Ώρα έναρξης: 21:00
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου