πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

Το XBMC free (open source -GPL) media center -movie-music-picture-[..]- organizer

Δειτε με προσοχη την παρακατω κριτικη που αναδημοσιευουμε απο την παντα αξιοπιστη insomnia και επωφεληθειτε :Εικόνα

Περιγραφή

Το XBMC είναι ίσως ο καλύτερος free (open source -GPL) media center -movie-music-picture-[..]- organizer που κυκλοφορεί.

Μάλλον όχι.

Το XBMC είναι ο καλύτερος media center -movie-music-picture- organizer-[..]- που κυκλοφορεί.
Πραγματικά δε ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω την περιγραφή του.

Κατ'αρχήν να σημειώσω πως το συγκεκριμένο project ξεκίνησε το 2003, και με την πάροδο των χρόνων γνώρισε σημαντική απήχηση, περισσότεροι από 50 software developers και 100 μεταφραστές το υποστήριξαν ώστε να φτάσει σήμερα να είναι διαθέσιμο σε windows, MacOSx - AppleTv, Linux και live Cd-Usb και μεταφρασμένο σε περισσότερες από 30 γλώσσες.

Διαθέτει ενσωματωμένο media player* που υποστηρίζει τα επικρατέστερα βίντεο format, είναι συμβατό με ..άπειρα τηλεκοντρόλ, έχει δυνατότητα network playback, CD-DVD-image file playback, καθώς μπορεί και να σκανάρει όλα σας τα αρχεία φτιάχνοντας library με screenshots, plots, box covers κλπ. που αντλεί αυτόματα από online βάσεις δεδομένων όπως το imdb.com.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι το εντυπωσιακό και εύχρηστο περιβάλλον του που υποστηρίζεται από πολλά διαθέσιμα skins.
Και επειδή τα features του είναι αδύνατο τα τα περιγράψω σε λίγες παραγράφους, δέκα screenshots ίσον δέκα χιλιάδες λέξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου