πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...?Ενας ιστοτοπος που αξιζει τη προσοχη μας....Ετσι περιγραφουν οι εμπνευστές του το αξιολογο αυτο εγχειρημα :

Ο Ορφέας γεννήθηκε το 2007 στη σκέψη δύο νέων ανθρώπων που αγαπούν με πάθος την ελληνική μουσική και το τραγούδι και ονειρεύονται μαζί τους. Πολύ σύντομα, με τη βοήθεια μίας μικρής παρέας συνεργατών η σκέψη έγινε πράξη και σήμερα ο Ορφέας καλείται να ντύσει με μουσικές γνώσεις, εμπειρίες, σκέψεις τούτες εδώ τις σελίδες. Πήρε το όνομά του από τη μυθική οντότητα των αρχαίων χρόνων που γοήτευε ανθρώπους και φύση με τη δύναμη της μουσικής του. Ο δικός μας Ορφέας κρατά μία κιθάρα και σιγοτραγουδά αγκαλιά με το καλό ελληνικό τραγούδι.
Ο Ορφέας είναι ένα online ηλεκτρονικό περιοδικό που ασχολείται αποκλειστικά με το ελληνικό τραγούδι και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει κείμενα, φωτογραφικό καθώς και άλλου είδους υλικό, αφιερωμένα στα τραγούδια και τους δημιουργούς τους. Πορτραίτα και συνεντεύξεις συνθετών, στιχουργών, ερμηνευτών. Αφιερώματα στους μεγάλους δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και στα νέα πρόσωπα του σήμερα που συνεχίζουν στο μονοπάτι που άνοιξε το χθες. Αναμνήσεις και εντυπώσεις από μουσικά γεγονότα, σκέψεις για το τραγούδι, ιστορικά κείμενα αλλά και αναφορές στη σημερινή πορεία του τραγουδιού μας. Και πάρα πολλά ακόμη.


Για τη δωρεαν ενημερωση μας......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου