πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Διερευσε μια πρώιμη έκδοση των Windows 8Σχεδόν καθημερινά κάνουν την εμφάνιση τους ή ορθότερα διαρρέουν πληροφορίες για το επόμενο λειτουργικό της Microsoft, Windows 8. Φαίνεται όμως, πως αυτή τη φορά είχαμε διαρροή του ίδιου του λειτουργικού.
Η αρχή έγινε πριν από μερικές εβδομάδες όπου εμφανίστηκαν εικόνες (screenshots) ενώ σήμερα επισημοποιήθηκε μια ακόμα σημαντική διαρροή, η κοινοποίηση της υλοποίησης Build 7850 Μ1 των Windows 8. Φέρει την ονομασία “6.1.7850.0.winmain_win8m1.100922-1508_x86fre_client-enterprise_en-us.iso”, και η πληροφορία που προκύπτει από την ονομασία της είναι πως “εκδόθηκε” στις 22 Σεπτεμβρίου 2010.
Μάλιστα πηγές από το Neowin αναφέρουν πως η συγκεκριμένη έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη σε κάποιον ιδιωτικό FTP server, ενώ όπως αντιλαμβάνεστε είναι θέμα χρόνου να κάνει την εμφάνιση της σε κάποιον δημόσιο χώρο όπου ο καθένας θα μπορεί να προχωρήσει στην λήψη της και να “τρέξει” το νέο λειτουργικό στον υπολογιστή του.
Πηγή:www.techout.gr

κλικ στο τιτλο για περισσοτερα......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου