πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Έτοιμη η πρώτη σταθερή έκδοση του Chrome OS


Έπειτα από καθυστέρηση πολλών μηνών, το λειτουργικό σύστημα Chrome OS της Google φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών. Η Google εγκαινίασε το stable channel του λειτουργικού, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το κανάλι σταθερών εκδόσεων του Chrome browser.
Δεν αποκλείεται η Google να κάνει τα αποκαλυπτήρια του Chrome OS στις 10 Μαΐου, τη μέρα δηλαδή που ξεκινά το Google I/O Conference. Σε περίπτωση που το λειτουργικό ανακοινωθεί τότε, θα μάθουμε κατά πάσα πιθανότητα και πότε ακριβώς θα το δούμε στα πρώτα netbooks. Το μέχρι τώρα χρονοδιάγραμμα, πάντως, λέει ότι το Chrome OS θα είναι στην αγορά περί τα μέσα του 2011.
Το Chrome OS είναι ουσιαστικά ένας ενισχυμένος Chrome browser, καθώς περιλαμβάνει υποστήριξη για USB και άλλα χαρακτηριστικά που δεν έχει ο browser της Google.
Πηγή: http://www.e-pcmag.gr/

κλικ στο τιτλο για περισσοτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου