πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ...

Αναδημοσιευουμε για τους φιλους του βιβλιου.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του TheLib.gr
Το TheLib.gr ξεκίνησε σαν ένας κατάλογος όλων των βιβλιοθηκών της Θεσσαλονίκης που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας που πραγματοποίησα για το τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, με επόπτη μου τον αξιότιμο καθηγητή πληροφορικής Κ. Κεφαλά Μιχαήλ.
Δεν σταμάτησε όμως εκεί το όραμα μου για μια ιστοσελίδα. Προχώρησε στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου δικτυακού τόπου που θα καλύπτει ποικίλα θέματα βιβλιοθηκονομίας και θα παρουσιάζει τα βιβλιοθηκονομικά και πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.
Το TheLib.gr βελτιώθηκε, ανανεώθηκε στην εμφάνιση και στο περιεχόμενο του και θα συνεχίζει την ανοδική του πορεία, χάρη στην ανταπόκριση των χρηστών του…
Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν γιατί καθημερινά θα βρίσκετε κάτι που ίσως σας ενδιαφέρει, στα ολοκαίνουργια θέματα του.

Και μην ξεχνάτε….

Οι βιβλιοθήκες είναι κέντρο γνώσης, πληροφοριών, μόρφωσης, ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας!

Καλή πλοήγηση....

Μπακρατσά Σωτηρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου