πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΒΟΤΑΝΩΝ σχεδον free.....

ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ..........


Καποιοι φιλοι ξερουν να διατηρουν τη παραδοση και να μας την προσφερουν σε ενα μοναδικο φλυτζανι ...... ζεστο ή κρυο .....

Αναδημοσιεύουμε απο τον ιστοτοπο τους :

Στα μονοπάτια της παράδοσης και της οικολογίας, η οικογένεια Παπακωνσταντίνου με σεβασμό και αγάπη στην Ελληνική φύση, δύο γενιές τώρα συλλέγει με παραδοσιακό τρόπο, και τυποποιεί με ιδιαίτερη φροντίδα Ελληνικά αρωματικά - φαρμακευτικά φυτά στο ορεινό στολίδι της Χαλκιδικής τον Χολομώντα. Ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου πυρήνας και ιδρυτής της οικογενειακής επιχείρησης ταξίδεψε πρώτος στα μονοπάτια της παράδοσης, με οδηγό τον δάσκαλο της. Τον κύριο Παύλο Χαριστό γεωπόνος βοτανολόγος. Το έργο του αποτελεί τον πολυτιμότερο θησαυρό της παραδοσιακής βοτανολογίας Βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών για την πολύτιμη προσφορά και μεγάλη αγάπη που έδειξε στην παράδοση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου