πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Πρόσκληση σε ένα «Δείπνο ηλιθίων»....

Σε κάθε παράσταση ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σε 10 ΑΝΕΡΓΟΥΣ με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας στο ταμείο του Θεάτρου*

Από την Παρασκευή 29 Απριλίου και μέχρι τέλος Μαΐου

Ο μεγαλοεκδότης Μπροσάν και οι φίλοι του, μια παρέα κυνικών πλούσιων, οργανώνουν κάθε Τετάρτη βράδυ ένα… «Δείπνο Ηλιθίων». Καθένας εξ αυτών έχει την υποχρέωση να καλέσει από έναν «ηλίθιο» τον οποίο ενθαρρύνουν να μιλήσει για τις ιδέες και τις αδυναμίες του, προκειμένου να γελάσουν εις βάρος του.

Στο τέλος επιλέγεται ο ηλίθιος της βραδιάς και βραβεύεται. Ο Πιερ πιστεύει πως το νέο του εύρημα, ο Φρανσουά Πινιόν, ένας υπάλληλος του υπουργείου οικονομικών θα κλέψει την παράσταση και το πρώτο βραβείο. Έλα όμως που απόψε.. όλα θα πάνε στραβά!

Το «Δείπνο Ηλιθίων» του Francis Weber, σε μετάφραση Κώστα Σπυρόπουλου, σκηνοθεσία Φώτη Σπύρου και με μια καταπληκτική διανομή ηθοποιών πρόκειται για μια καλοστημένη παράσταση με δυνατές δόσεις γέλιου, κωμικές καταστάσεις, έξυπνους διαλόγους και απρόβλεπτες εξελίξεις.

ΔΙΑΝΟΜΗ
ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΠΙΝΙΟΝ… Φώτης Σπύρος
ΠΙΕΡ ΜΠΡΟΣΑΝ… Πρόδρομος Τοσουνίδης
ΛΕΜΠΛΑΝ… Πατρίκιος Κωστής
ΚΡΙΣΤΙΝ ΜΠΡΟΣΑΝ… Κατερίνα Μάντζιου
ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΡΣΑΜΠΟ… Δημήτρης Ζωγραφάκης
ΣΕΒΑΛ ΛΟΥΣΙΕΝ… Διονύσης Κλάδης
ΜΑΡΛΕΝ… Μένια Αναγνωστοπούλου

Ώρες Παραστάσεων και Τιμές:

Παρασκευή: 21:15
Σάββατο: 18:15 & 21:15
Κυριακή: 21:15
πηγη : κλικ στο τιτλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου